Privatperson? Besök Vinga HomeStekpanna Bougon

"Bästa Stekpannan jag någonsin använt" - Oskar Dahlin (Försäljningschef och professionell hemmakock) 

Stekpanna Bougon

Enligt mig det optimala stekjärnet, på grund av att det är mångsidigt. Gjutjärnet tar lite längre tid att värma upp, men värmde fördelningen blir optimal. Du får en fin yta om du steker en köttbit, några fina burgare, men samtidigt kan du lika gärna göra en köttfärssås i pannan. Det är bra tyngd på den och det går smidigt att skruva av handtaget om man hellre gör en ”tarte tatin” och kastar in hela pannan i ugnen. Kort och gott ”one stekpanna to rule them all”.

360kr


Bäddset Fairmount

”Om jag kommer till himlen så vill jag att det är som att sova i våra Percale Bäddset” - Calle Dahlin

Bäddset Fairmount
Jag fullkomligt älskar kvaliteten och hela konceptet kring dessa bäddset och det är något speciellt och sova i Percale bäddset. Man får en slags lyxig hotellkänsla hemma. Det blir betydligt mer festligt på något härligt sätt. Och så sover jag bättre med, betydligt bättre. Våra percalebäddset vävs av mycket tunna bomullsgarner med en trådtäthet på över 200 trådar per kvadrattum. Detta borgar för hög kvalitet. Satin känner ju de flesta till men skall jag vara krass så gillar jag Percale bättre av några enkla anledningar. Tack vare att man väver Percale en över en under så blir känslan på tyget likt en klassisk fin skorta. Lite krispigare och svalare. Satin däremot vävs fyra över och en under i varp och väft. Detta gör att mer trådar kommer mot ytan och känslan på ett satinbäddset blir mer som silke. Problemet jag tycker med satin dock (även om dessa två är mycket bra bäddset) är att det är varmare. Percale har fördelen av att vara ett mycket svalare bäddset. Så, vår klassiska randiga Fairmount i grått blir mitt val. Speciellt eftersom bäddseten också är Svanenmärkt och vävt med 10% Ekologiskt odlad bomull. Sov gott, jobba hårt! En härlig julklapp!

419kr


Ostset Glomel

Godast ostbrickan fixar man med dessa fina Ostbestick – ”Keep calm and eat cheese” / Johanna Joelsson

Ostset Glomel
Om man vill få krydda till sin ostbricka hemma så är Ostet Glomel att rekommendera. Tre Ostknivar med guldfinish som ger det där lilla extra till ostbrickan. Levereras dessutom i en superfin kartong. En perfekt julklapp. 

179kr


Pläd Arctic

”Riktigt varm och mysig pläd i TV soffan - Daniel Odqvist

Pläd Arctic
Krydda fredagsmyset till nya nivåer med denna supermjuka pläd. En varm kompis i TV soffan som hjälper en att koppla av lite extra efter en arbetsvecka. Levereras i fin presentkartong. 

360kr


Gjutjärnsgryta Oval

Det bästa är en söndagsmiddag som har stått och småkokat på spisen halva dagen.- Claes Dahlin

Gjutjärnsgryta Oval
Älskar och gå hemma på söndagarna och känna doften och höra puttrandet från långkok i Vingas gjutjärnsgryta Oval. Då blir söndagen som bäst! Men pannan är mångsidig och fungerar riktigt bra till köttfärssås eller att använda i ugnen. En mycket bra julklapp som garanterat kommer ge stor uppskattning hos mottagaren. Levereras i en mycket fin presentkartong. Mitt absoluta val!

360kr