Specialproduktion

 

Tryckt Handduk

Tryckt Handduk

Reliefhandduk

Jaquardvävd Relief Handduk

Invävd Handduk

Jaquardvävd Handduk

Handduk med brodyr

Handduk med brodyr

Brandfilt i egen design

Egendesignad Brandfilt

Handduk med Invävd Board

Handduk med Invävd Board

Specialproduktion Ide - Vinga of Sweden

1. IDÉ

Att ta fram en produkt börjar alltid med en idé. För att skapa något som både ni och vi är nöjda behöver vi lära oss mer om er och vad produkten har för syfte. Vilken typ av produkt, hur den ska användas, om det ska vara någon speciell märkning eller förpackning samt vilken tidsram vi arbetar med. Ibland vet man inte vilken produkt som passar sig bäst för ändamålet, disskutera gärna detta med oss så kan vi ta fram förslag skräddarsydda för just ditt ändamål.

Specialproduktion Detaljer - Vinga of Sweden

2. DETALJER, DETALJER

Efter att vi har kommit fram till hur kunden vill att produkten skall se ut samt att alla detaljer som färger, storlekar, kvalitet och förpackning är avklarade så gör vi ett designförslag för att säkerställa att kommunikationen varit korrekt. Vi skickar ett digitalt korrektur till er som ni får godkänna.

Produktmedia

3. PROV FÖR GODKÄNNANDE

Efter att den digitala skissen har blivit godkänd, offerten accepterats och order lagts så startar produktionen av provet. Normal tillverkningstid för ett prov är mellan 5-10 dagar beroende på  vad det är för produkt. Ett digitalt eller fysiskt prov skickas beroende på tidsram och kvantitet. Då allt är godkänt sätts produktionen igång.