Privatperson? Besök Vinga Home

Bilder, nyhetsbrev & innehåll

Marknadskit

Vi tar löpande fram marknadsmaterial till dig som återförsäljare vilket innebär att vi förser dig med bilder till sociala medier, nyhetsbrev och innehåll till dina kanaler. Vårt fokus ligger i enkelheten och målsättningen är att ni skall komma igång så enkelt som möjligt.

Bildbank

Vinga Bildbank

I Vingas bildbank hittar du produkt- och miljöbilder i både hög- och lågupplösning. Vi har sorterat bildbanken utifrån produktkategorier där du bland annat hittar kategorierna kök, väskor, hem och inredning etc. Du kan enkelt söka fram material med antingen artikelnummer, namn eller serie och därefter ladda ned dem, tryggt till din dator. Vi rekommenderar att ni använder lågupplösta bilder till framför allt webbproduktion och högupplöst bilder för print.


Saknar du en bild? Skicka mail till marknad@vinga.com.

Bildbank ->


Marknadskit December

Produktblad och social media

Den här månaden är vi i slutspurten inför julförsäljningen och marknadskitet fokuserar primärt på sociala medier och kompletteras med två produktblad till utvalda favoriter. Färdiga PDF-filer som hjälper dig i försäljningsprocessen.


Marknadskitet för december innehåller grundmaterial för Instagram, Facebook och Produktblad.

Ladda ner ->

Marknadskit November

Waltham news och ny familjemedlem hos Nomimono

Månadens marknadskit bjuder på en rad nya produktnyheter för säsongen. Vi presenterar bland annat en ny familjemedlem i vår storsäljande serie; Nomimono. En skål i stengods som lämpar sig utmärkt till så väl en kall sallad som potatis eller nykokta ägg. Vidare presenterar vi produktnyheter i Waltham-serien där Crystal Coupe får huvudfokus tillsammans med en ny härlig bägare.


Marknadskitet för november innehåller grundmaterial för Instagram, Facebook och Nyhetsbrev.

Ladda ner ->

Marknadskit Gåvokort

Försäljningsmaterial till gåvokort

Vi har tagit fram marknadsmaterial till Vingas Gåvokort. Här hittar du en komplett folder med inspirerande bilder och beskrivande texter. Det finns tillgång till material för sociala medier tillsammans med ett nyhetsbrev som går importera direkt till Mailchimp eller ladda upp bilderna i din mailklient.


Försäljningsmaterial för gåvokort; bildmaterial till sociala medier, nyhetsbrev, folder och mock-ups.

Ladda ner ->

Marknadskit oktober

Köttskola, bakning och chark-fredag

För oktobermånad har vi tagit fram en rad olika recept och härligheter, allt från blomkålssoppa till köttskolan och chark-fredag. Vi inleder månaden med att utbilda inom kött och tillagning, vi ger konkreta förslag och beskriver Maillardreaktionen samt dess effekt på din matlagning. Därefter blir det härlig bakning av Foccacia som efterföljs av blomkålssoppa med tillhörande marknadsmaterial.

Månadens mittpunkt och framåt läggs mer fokus på nyheter inom produktsortimentet där bland annat Lucca, Citerna och Agello kommer fram i rampljuset. Nya favoriter i FSC-märkt Akacia vilket passar såväl servering av ostbricka och tapas som vid tillredning av maten. Månadsavslutningen signaleras av kreativitet där förslag på egna marmorbrickor och recept på en klargrön pesto knyter samman aktiviteterna.


Marknadskitet för oktober innehåller grundmaterial för Instagram, Facebook, Nyhetsbrev och Recept.

Ladda ner ->

Marknadskit september

Brooklands, Clifton Sutibag och Office Bags

Brooklands är vår nya kviltade serie med inspiration från den dåvarande racerbanan i England. Serien kännetecknas av klassisk design med en borstad och matt yta vilket ger en exklusiv finnish och en naturlig följeslagare under dina äventyr. Den är utformad utifrån funktionalitet och har många fack för att du enkelt ska kunna organisera din Brookland. Serien kommer i Weekend-, datorväska och necessär samt i färgerna; heritage navy och british green.

Suitbagen är en eleganta nykomling som förstärker clifton-familjen med genomtänkta delar, smart funktionalitet och traditionell design. Väskan är lik en weekendbag men med undantaget att du kan helt kan öppna väskan för att förvara din kostym, skjorta eller klänning. Det är en given kamrat oavsett tillfälle.


Marknadskitet för september innehåller grundmaterial för Instagram, Facebook och Nyhetsbrev.

Ladda ner ->