Privatperson? Besök Vinga Home

Sommar

Grill Essentials

Med sommaren precis runt hörnet passar vi på att rekommendera härliga grillprodukter som hjälper dig vid mysiga, varma, tillagningar under kvällssolen. Med hjälp av de här tillbehören blir du kvällens grillmästare och kan briljera bland familj, vänner och bekanta.

Grip Grillset

Need to have

Om du ska välja en sak att ge bort till en grillare, så är ett par rejäla verktyg något som alla behöver. Har man redan ett par skadar det inte att ha ett par extra. Verktygen som vi valt ut heter grip, det har en gummerad finish på handtaget som gör dem grepvänliga och enkla att arbeta med. Utöver det är dem lite längre i utformningen för att man ska kunna hantera en riktigt het grill.

Grip Grillset med en stor och praktisk stekspade som är lätt att få in under allt från biffar till grönsaker. Båda redskapen har en gummibeläggning med tryckt trä-mönster som förblir kalla under användning. Dessutom finns det hål i handtagen så att de går att hänga upp, t.ex. på sidan av grillen.

Nice to have

Ska du ge bort en gåva till någon eller flera som redan har det mesta i grillväg. Då är detta produkten som du bör snegla extra på. Vår panna i gjutjärn fungerar utmärkt på grillen, dels om man vill ha en stekplatta att använda jämte grillytan eller för varmhållning. Men dess absolut bästa funktion är som ”pizzasten”, gjutjärnet blir riktigt varmt på grillen och det utlovas en krispig och fin botten. Utöver det fungerar det utmärkt på alla typer av spishällar, så vill du flytta in grillkänslan på vintern eller bara baka pizza i ugnen så gör det ett toppen-arbete. Fören extra krispig botten förvärmer du plattan på spishällen innan du ställer in den i ugnen.

Denna platta av gjutjärn läggs på grillgallret eller i ugnen, och direkt på den gräddar du din pizza. Vi garanterar en krispig botten. Var inte rädd för att hetta upp den ordentligt. Fungera även utmärkt att tillaga bröd, grönsaker, heta räkor eller andra små ting som lätt trillar igenom gallret på grillen. För extra bra på effekt på pizzan, värm upp den på spisplattan innan du sätter den i ugnen eller på grillen. Fungerar på de flesta typer av hällar inklusive induktion.

Cast Iron BBQ Pan
Grillkorg

Cant live without it

Det som man oftast tänker som ett tillbehör kan faktiskt bli en hel rätt och bland det bättre du kan grilla. Grillade grönsaker med en trevlig dipp är både en fräsch och annorlunda rätt att servera från grillen. Ps. Om du fortfarande vill grilla kött eller annat så är korgen en ypperlig plats att låta köttbiten vila efter grillen. Då korgen är i rostfrittnät med en ställning under ligger en nygrillad köttbit i luften och eventuella köttsafter kan droppa ner under gallret vilket gör att du behåller köttets fina stekyta.

Grillkorg i rostfritt stål som passar bra att grilla grönsaker och andra mindre råvaror som annars lätt faller genom grillgallret eller fastnar. Den lämpar sig också bra för varmhållning om man vill ställa det grillade åt sidan. Levereras med en receptfolder i en fin presentkartong.