Karriär

Innesäljare till Vinga - Bli en del av vårt kundserviceteam!

Vinga säljer gåvokoncept och produktmedia via återförsäljare till företag. Det kan vara allt från en weekendväska av exklusiv sort som ges bort i julklapp till företagsanställda, till att skapa ett doftljus där både doft och förpackning matchar avsändarens varumärke. Företaget grundades 2005 och har sedan dess haft god tillväxt, är aktivt på flera europeiska marknader och ser god tillväxt framåt. Nu är vi redo för nästa fas och behöver stärka vårt kundserviceteam. Om du vill arbeta med moderna produkter till hemmet, bygga långsiktiga affärsrelationer och ha roligt medan vi gör det, då är du rätt person för oss.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande tjänst som innesäljare, med mycket kundkontakt via mail och telefon. Vi är ett medelstort företag med stora ambitioner, vi vill utvecklas och drivs av att utveckla varumärket Vinga.

Om tjänsten

Som innesäljare på Vinga kommer du att arbeta med orderhantering, där du registrerar order i vårt affärssystem Navision. Utöver det hjälper du kunden att hitta rätt produkt och se till att leveransen kommer till den plats de önskar, förpackat på det sätt kunden önskar. Det finns rum för kreativitet och ett lösningsorienterat tänkande. God service, fokus på kunden och att göra deras vardag enklare är saker som värderas mycket högt. Du kommer att stärka vårt team med innesäljare, och arbeta nära utesälj och vår designavdelning. Vi finns i Viared i Borås i helt nybyggda lokaler anpassade till verksamheten- och en modern och hemtrevlig miljö som återspeglar varumärket.

Ansökan
  • - Välkommen med din ansökan till oskar@vinga.com. Detta skall innehålla Personligt Brev samt CV (båda dessa i PDF-format).
  • - Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att skapa rätt balans och känsla i arbetsgruppen.
  • - Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.
  • - Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 2017-09-10. Intervjuer hålls löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.