Privatperson? Besök Vinga Home

Karriär

Fältsäljare till Vinga - Bli en del av vårt säljteam!

Vinga säljer gåvokoncept och produktmedia via återförsäljare till företag. Det kan vara allt från en weekendväska av exklusiv sort som ges bort i julklapp, till att skapa ett doftljus där både doft och förpackning matchar avsändarens varumärke. Företaget grundades 2005 och har sedan dess haft god tillväxt, är aktivt på flera europeiska marknader och ser god tillväxt framåt. Nu är vi redo för nästa fas och behöver stärka vårt försäljningsteam. Om du vill arbeta med moderna produkter till hemmet, bygga långsiktiga affärsrelationer och ha roligt medan vi gör det, då är du rätt person för oss.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande tjänst som säljare med mycket kundkontakt. Vi är ett medelstort företag med stora ambitioner, vi vill utvecklas och tillsammans drivs av att utveckla varumärket Vinga.

Tjänsten innefattar:
- Tjänsten omfattar bearbetning av återförsäljare i Norra Sverige samt Stockholm/Mälardalen.
- Hög närvaro hos kund är ett krav och i dagsläget kräver det omkring 50-70st övernattningar om man bor i Stockholmsområdet.

Om tjänsten

Som säljare är du ansvarig för en befintlig kundstock på ditt distrikt, du är också ansvarig för nya kunder på det geografiska området. Du ansvarar för att återförsäljare får kontinuerlig information om kampanjer, aktuella kollektioner, marknadsplan samt att de har allt material som krävs för en lyckad försäljning. Tjänsten innebär en stor frihet tillsammans med mycket eget ansvar. Du är ansvarig för utveckling av dina kunder och deras försäljning. Du är en relations-byggare och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Du har god kunskap inom Data/IT och ser detta som ett hjälpmedel att lösa problem och effektivisera arbetet. Vinga är en rörlig och nyfiken organisation där vi ständigt arbetar med att förbättra allt vi gör. Du gillar förändring och är intresserad av hur man kan effektivisera och utveckla de processer vi har.

Ansökan
  • - Välkommen med din ansökan till oskar@vinga.com. Detta skall innehålla Personligt Brev samt CV (båda dessa i PDF-format).
  • - Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att skapa rätt balans och känsla i arbetsgruppen.
  • - Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.
  • - Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 2018-05-07.

    Intervjuer hålls löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

    Läs jobbannons i PDF-format ->