Ekonomiassistent till Vinga – Bli en del av vårt härliga team 

Vinga skapar kreativa gåvokoncept och produktmedia till företag som vill ge bort något unikt och samtidigt stärka sitt varumärke. Företaget grundades 2005 och har sedan dess haft god tillväxt, är aktivt på flera europeiska marknader och ser god tillväxt framåt. Vi behöver nu förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent. Är du en person som gillar ordning och reda och brinner för ekonomi. Gillar du även att arbeta med drivna & kreativa människor och ha riktigt kul. Då skall du söka denna tjänst.

VÅRT ERBJUDANDE 
Vi erbjuder en spännande tjänst som ekonomiassistent, med möjlighet och växa i sin roll över tid. Vi är ett medelstort företag med stora ambitioner, vi vill utvecklas och drivs av att utveckla varumärket Vinga.

OM TJÄNSTEN
Som ekonomiassistent på Vinga kommer du att arbeta med löpande redovisning. Kund/lev fakturor, avstämning av bankkonton, bokföring, betalningspåminnelser, reseräkningar, leasing etc. Det är fördel om du har kunskap i Dynamics NAV (vårt affärsystem) men inget krav. Du skall ha goda kunskaper i Excel och prata Engelska i tal och skrift. Tjänsten är 100% heltid. Vi finns i Viared i Borås i helt nybyggda lokaler anpassade till verksamheten- och en modern och hemtrevlig miljö som återspeglar varumärket.

DIN PROFIL
Kommer det naturligt för dig att brinna för siffror och ha ett sinne för ordning och reda, att alltid göra ditt bästa och att konstant sträva framåt? Vad bra! Då är du välkommen att söka. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent behöver du även vara ansvarstagande och arbeta strukturerat. Det absolut viktigaste är ditt engagemang för arbetet, att du är lösningsorienterad och är ordningssam. Grundläggande krav är gymnasiekompetens, datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till calle@vinga.com. Detta skall innehålla Personligt Brev samt CV (båda dessa i PDF-format).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att skapa rätt balans och känsla i arbetsgruppen.
Tjänsten är på heltid och med start 2017-09-01 eller enligt överenskommelse. 
Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 2017-06-15. Intervjuer hålls löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 


 

Innesäljare till Vinga  - Bli en del av vårt kundserviceteam! 

Vinga säljer gåvokoncept och produktmedia via återförsäljare till företag. Det kan vara allt från en weekendväska av exklusiv sort som ges bort i julklapp till företagsanställda, till att skapa ett doftljus där både doft och förpackning matchar avsändarens varumärke. Företaget grundades 2005 och har sedan dess haft god tillväxt, är aktivt på flera europeiska marknader och ser god tillväxt framåt. Nu är vi redo för nästa fas och behöver stärka vårt kundserviceteam. Om du vill arbeta med moderna produkter till hemmet, bygga långsiktiga affärsrelationer och ha roligt medan vi gör det, då är du rätt person för oss. 

VÅRT ERBJUDANDE 
Vi erbjuder en spännande tjänst som innesäljare, med mycket kundkontakt via mail och telefon. Vi är ett medelstort företag med stora ambitioner, vi vill utvecklas och drivs av att utveckla varumärket Vinga. 

OM TJÄNSTEN
Som innesäljare på Vinga kommer du att arbeta med orderhantering, där du registrerar order i vårt affärssystem Navision. Utöver det hjälper du kunden att hitta rätt produkt och se till att leveransen kommer till den plats de önskar, förpackat på det sätt kunden önskar. Det finns rum för kreativitet och ett lösningsorienterat tänkande. God service, fokus på kunden och att göra deras vardag enklare är saker som värderas mycket högt.
Du kommer att stärka vårt team med innesäljare, och arbeta nära utesälj och vår designavdelning. 
Vi finns i Viared i Borås i helt nybyggda lokaler anpassade till verksamheten- och en modern och hemtrevlig miljö som återspeglar varumärket. 

DIN PROFIL
Kommer det naturligt för dig att ge bra kundservice, att alltid göra ditt bästa och att konstant sträva framåt? Vad bra! Då är du välkommen att söka. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du även vara ansvarstagande och arbeta strukturerat. Det absolut viktigaste är ditt engagemang för service, att du är lösningsorienterad, drivet att bygga en relation med kunden och tillsammans skapa lösningar för slutanvändaren. Grundläggande krav är gymnasiekompetens, datorvana och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.  

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till oskar@vinga.com. Detta skall innehålla Personligt Brev samt CV (båda dessa i PDF-format).
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att skapa rätt balans och känsla i arbetsgruppen.
Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse. 
Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 2017-05-27. Intervjuer hålls löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.